Головна Новини Ринок України Corteva Agriscience заявила про своє виключне право на продаж насіння Pioneer

Corteva Agriscience заявила про своє виключне право на продаж насіння Pioneer

Компанія Corteva Agriscience наголосила, що реалізація гібридів бренду Pioneer в Україні з 2019 року відбувається виключно ТОВ “Кортева Агрісаєнс Україна” напряму господарствам-товаровиробникам (включаючи з агрохолдингами) без залучення дистриб’юторів або інших третіх осіб. Про це повідомляє “ПроАгро Груп” з посиланням на інформацію компанії

“Законодавчо встановлене право на виробництво та продаж насіння гібридів торгової марки Pioneer в Україні має лише ТОВ “Кортева Агрісаєнс Україна”. Будь-яка заявлена або реальна діяльність інших компаній з виробництва насіння під торговою маркою Pioneer є прямим умисним порушенням виключних прав компанії Corteva Agriscience на інтелектуальну власність шляхом незаконного використання знаку для товарів і послуг”, – наголосили в компанії.

Таким чином, в Corteva Agriscience закликали сільгоспвиробників уникати придбання насіння у незаконних та/або неавторизованих джерел та попередили, що використання підробного насіннєвого матеріалу може призвести до високого ризику завдання шкоди кількісним та якісним показникам урожаю, стану угідь та навколишнього середовища.

Компанія пропонує звертатися виключно до офіційних торгових агентів з продажу насіння торгової марки Pioneer, з контактами яких можна ознайомитися на її офіційному сайті.

Перегляди: 0