Головна Новини Ринок України При посольстві України в Китаї створили Аграрний клуб

При посольстві України в Китаї створили Аграрний клуб

При посольстві України в КНР створено Аграрний клуб для сприяння розвитку співробітництва між Україною та Китаєм у сфері АПК. Про це повідомляє “ПроАгро Груп” з посиланням на Укрінформ.

У диппредставництві зазначили, що у ході зустрічі посла України в КНР Сергія Камишева та дипломатів посольства з віце-президентом Національної зернової асоціації Китаю Жень Чжи, віце-президентом Асоціації міжнародного співробітництва у сільськогосподарській сфері Ян І, а також заступником голови Асоціації тваринництва Китаю Хе Сіньтянєм китайській стороні було представлено торговий та інвестиційний потенціал сільськогосподарської сфери України.

“Сторони обговорили можливі напрямки подальшого співробітництва, проблемні питання, а також питання, пов’язані з відкриттям китайського ринку для нових продуктів АПК України. Окрім цього, за підсумками зустрічі та за ініціативи посла сторони погодились започаткувати Аграрний клуб при Посольстві України в КНР, головною метою якого буде сприяння розвитку співробітництва між Україною та Китаєм у сфері АПК”, – поінформували у посольстві.

Перегляди: 0