Головна Новини Ринок України Вітчизняні заводи виробили майже 1 млн. тонн цукру

Вітчизняні заводи виробили майже 1 млн. тонн цукру

В Україні продовжується сезон цукроваріння-2020, у який протягом вересня-жовтня включилися 30 цукрових заводів, повідомляє “ПроАгро Груп”.

За інформацією асоціації “Укрцукор”, загалом від початку поточного сезону цукроваріння, який стартував 5 вересня, станом на 24 грудня перероблено 7,43 млн. тонн цукрових буряків і виготовлено 986,7 тис. тонн цукру.

Як повідомлялося, 30 листопада компанія Cygnet повідомила, що завершила на своєму заводі ювілейний 160-й сезон цукровиробництва , переробивши 140,3 тис. тонн цукрових буряків і виробивши 18,9 тис. тонн цукру. Також 9 грудня завершив виробничий сезон, який тривав 83 дні, Жданівський цукровий завод компанії “Астарта-Київ” – всього на ньому переробили 304 тис. тонн цукрових буряків. Цього тижня департамент агропромислового розвитку Львівської ОДА повідомив про завершення виробничого сезону на ТзОВ “Радехівський цукор”.

Нагадаємо, що за інформацією Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства, в поточному сезоні аграрії накопали 9,1 млн. тонн цукрових буряків з площі 215,5 тис. га.

Перегляди: 1