Головна Новини Ринок України Навігацію на Дніпрі знову продовжили

Навігацію на Дніпрі знову продовжили

Державна служба морського та річкового транспорту України оприлюднила наказ від 28 грудня 2020 року №321 про продовження до 15 січня 2021 року навігації на дніпровських шлюзах.

Про це повідомляє “ПроАгро Груп” з посиланням на ЦТС.

Відповідно до наказу, Київський, Канівський, Кременчуцький, Середньодніпровський (Дніпродзержинський), Запорізький і Каховський шлюзи будуть працювати до 15 січня 2021 року.

Нагадаємо, Державна служба морського та річкового транспорту України 26 листопада видала наказ №295, згідно з яким навігація на річці Дніпро була продовжена до кінця 2020 року. Попереднім наказом від 11 листопада на Київському, Канівському, Кременчуцькому та Дніпродзержинському шлюзах навігація продовжувалася до 1 грудня 2020 року. На Запорізькому РГС і Каховському шлюзі навігацію спочатку планували завершити 4 і 5 грудня відповідно.

Раніше Європейська Бізнес Асоціація звернулася із закликом до міністра інфраструктури і керівництва Морської адміністрації про продовження термінів навігації. Оскільки поки погодні умови є сприятливими, і, з огляду на досвід минулого року, можуть залишатися такими протягом усього зимового сезону, бізнес закликав не припиняти судноплавство по Дніпру.

Перегляди: 1