Головна Новини Ринок України Функції Мінекономіки і Мінагропроду перетинатися не будуть

Функції Мінекономіки і Мінагропроду перетинатися не будуть

Функції двох міністерств – Мінекономіки та Мінагропроду – не перетинатимуться. Для цього буде прийнято постанову, яка відокремить одне міністерство від іншого.

Про це під час прес-конференції повідомив міністр економіки Ігор Петрашко, передає “ПроАгро Груп” з посиланням на AgroPortal.

“28 грудня постановою уряду було відновлено Міністерство аграрної політики шляхом скасування приєднання його до Міністерства економіки. Ми будемо максимально швидко рухатися в питанні його відновлення. Хочу заспокоїти аграріїв в тому, що всі програми, які заплановані, в тому числі і на 2021 рік, будуть реалізовані. Після створення Міністерства аграрної політики вони плавно перейдуть в нове міністерство”, – зазначив Ігор Петрашко.

За його словами, така процедура вже відбувалася, в тому числі і при створенні Міністерства з питань стратегічних галузей промисловості.

“Протягом досить короткого періоду – 1,5 місяці – відбувається таке розмежування на рівні постанови. Потім буде створена команда нового міністерства”, – зазначив Ігор Петрашко.

Він також повідомив, що сьогодні в Мінекономіки питаннями сільського господарства займається близько 150 чоловік, які перейдуть в новостворений Мінагропрод.

“Щодо заступників міністра – це питання буде обговорюватися з новим міністром аграрної політики і потім буде прийматися рішення”, – зазначив Ігор Петрашко.

Перегляди: 0