Головна Новини Ринок України В Миколаєві горів перевантажувальний термінал “Нібулону”

В Миколаєві горів перевантажувальний термінал “Нібулону”

У вівторок, 29 грудня, близько 18:00 на перевантажувальному терміналі ТОВ СП “Нібулон” у м. Миколаїв відбулося задимлення, а потім і загоряння частини перехідної галереї. Це сталося в період шквального вітру, передає “ПроАгро Груп” з посиланням на повідомлення компанії у Facebook.

“Оперативно силами ГУ ДСНС України у Миколаївській області, працівників суднобудівно-судноремонтного заводу, судноплавної компанії, команд буксирів та перевантажувального термінала загоряння було ліквідовано”, – інформували в “Нібулоні”.

Зазначається, що постраждалих внаслідок інциденту немає. Невдовзі електроенергія та освітлення подано на всі ділянки підприємства. На пошкодженій ділянці працівниками підприємства, без залучення сторонніх організацій, будуть оперативно проведені відновлювальні роботи.

“На щастя, ця подія суттєво не вплинула на роботу термінала. Основні технологічні лінії та с.-г. продукція не були затронуті вогнем. Вже зараз термінал працює в штатному режимі і жодних перебоїв чи затримок у роботі з нашими партнерами не буде”, – запевнили в компанії.

Генеральний директор компанії Олексій Вадатурський був особисто присутній на місці події і висловлює щиру вдячність особисто начальнику ГУ ДСНС України у Миколаївській області та його працівникам, а також всім працівникам компанії “Нібулон”, за оперативну та злагоджену роботу.

Перегляди: 2