Головна Рослинництво Зернові «Аграрний фонд», Одеська ОДА та Куліндорівський КХП підписали меморандум про співпрацю

«Аграрний фонд», Одеська ОДА та Куліндорівський КХП підписали меморандум про співпрацю

Акціонерне товариство «Аграрний фонд» підписало тристоронній меморандум про співпрацю з Одеською обласною державною адміністрацією та ДП «Куліндорівський комбінат хлібопродуктів». Сторони домовилися розширити співробітництво щодо забезпечення продовольчої та цінової стабільності в Одеській області, повідомляє «ПроАгро Груп» з посиланням  на інформацію «Аграрного фонду».

Зокрема у меморандумі йдеться про об’єднання зусиль з метою розширення агропромислового виробництва та модернізації виробничих потужностей, а також підвищення конкурентоспроможності продуктів сільськогосподарського виробництва та розвитку ланцюгів створення продукції з високою доданою вартістю.

В.о. голови правління АТ «Аграрний фонд» Богдан Банчук зазначив, що Товариство володіє фінансовим ресурсом, який спрямує на підтримку сільгоспвиробників, а свою діяльність з переробки планує сконцентрувати саме в Одеській області на Куліндорівському комбінаті хлібопродуктів.

«Ми маємо нині можливість профінансувати сільгоспвиробників через свою форвардну програму, а отримане зерно плануємо переробляти на Куліндорівському КХП, з яким маємо великий, позитивний досвід співпраці. Таким чином ми надамо суттєву фінансову підтримку сільгоспвиробникам, забезпечимо безперебійні поставки зерна для переробки на Куліндорівському КХП, а отриману продукцію зможемо реалізовувати на внутрішньому і на зовнішньому ринках», – наголосив Банчук.

Перший заступник генерального директора ДП «Куліндорівський комбінат хлібопродуктів» Світлана Паненко зауважила, що співпраця з «Аграрним фондом» забезпечить стабільне постачання на підприємство зерна, а це дасть змогу забезпечити Одесу та область найкращою продукцією як за її якісними, так і ціновими показниками.

Перегляди: 1