Головна Рослинництво Зернові «Аграрний фонд» забезпечує країну борошном і купує зерно нового врожаю

«Аграрний фонд» забезпечує країну борошном і купує зерно нового врожаю

Для забезпечення потреб населення України в борошні та хлібі АТ «Аграрний фонд» з початку 2022 року перероблено 30 тис. тонн зерна пшениці, передає «ПроАгро Груп» з посиланням на і повідомлення компанії.  

«Окрім переробки зерна на комбінатах хлібопродуктів та відвантаження борошна хлібопекарським підприємствам товариство продовжує постачати фасоване борошно в національні та локальні торговельні мережі. Зокрема в квітні 2022 року відвантажено 65 тис. упаковок борошна вищого сорту, а з початку року – понад 220 тис. упаковок», – йдеться в повідомленні.

Також АТ «Аграрний фонд» в квітні 2022 року перероблено гречку та реалізовано через торговельні мережі Києва та Київської області понад 73 тис. упаковок крупи гречаної. Загалом за чотири місяці 2022 року товариство відвантажило в торговельні мережі понад 250 тис. упаковок крупи гречаної.

Крім того, для забезпечення продовольчої стабільності в Україні АТ «Аграрний фонд» продовжує підтримувати вітчизняних сільгоспвиробників через програму закупівлі зерна майбутнього врожаю. Зокрема в квітні 2022 року товариство законтрактувало близько 20 тис. тонн зерна пшениці, а загалом укладено контрактів на закупівлю понад 55 тис. тонн зерна пшениці врожаю 2022 року.

Перегляди: 6