Головна Зберігання «Агро-Регіон» планує модернізацію своїх елеваторних потужностей

«Агро-Регіон» планує модернізацію своїх елеваторних потужностей

Компанія «Агро-Регіон» планує модернізувати свої елеватори у поточному сезоні, тобто збільшити свої потужності. В першу чергу це стосується внутрішніх технологічних маршрутів та вузлів приймання та відвантаження.

Про це розповів операційний директор компанії Володимир Кравцов, повідомляє «ПроАгро Груп» з посиланням на Elevatorist.com.

«На Бориспільському елеваторі на прийманні є проблеми з маршрутами транспортного обладнання. А на відвантаженні у вагони у нас невеликий бункер, якого недостатньо, тому теж будемо його збільшувати і нарощувати потужності», – розповів Володимир Кравцов.

Він також зазначив, що на цьому елеваторі не вистачає різних по об’єму силосів, тобто ранні зернові, які залишилися зберігатися, виключають можливість завантажити туди пізні зернові, і це проблема.

«Щодо Миропільського елеватора, то він був по суті монокультурним. Ми там швидкими темпами збудували альтернативну завальну яму для культур, що йдуть в базисних показниках без доробки. Думаємо над тим, щоб зробити додатково ще кілька ліній приймання, щоб переходити з культури на культуру. Це значно прискорить всі процеси», –  поінформував Володимир Кравцов.

Перегляди: 2