Головна Новини Новини компаній Агрохолдинг A.G.R Group розпочав посівну кампанію з кукурудзи

Агрохолдинг A.G.R Group розпочав посівну кампанію з кукурудзи

Агрохолдинг A.G.R Group розпочав посівну кампанію у Броварському, Лохвицькому та Гребінківському кластерах на Полтавщині з посіву кукурудзи. Про це повідомляє «ПроАгро Груп» з посиланням на інформацію компанії.

«За середніми багаторічними даними нашого холдингу по Київській і Полтавській областях ранніми термінами висіву для кукурудзи зазвичай є 12-18 квітня, а найбільш сприятливими  — 19-30 квітня. Оптимальний час посіву кукурудзи настає при досягненні температури +8…+12°C на глибині 5-10 см. Для сої земля мала прогрітися до +12…+14°C. Сучасні гібриди, за свідченнями виробників, менш вимогливі до тепла, тому подекуди їх можна висівати при температурі ґрунту +6…+8°C», — розповів начальник відділу провадження та моніторингу технологій у рослинництві Сергій Хаблак.

З початком посівних робіт A.G.R Group активно впроваджує систему точного землеробства. Ця технологія дозволяє отримувати високу точність під час виконання всього циклу робіт. На декількох кластерах були встановлені й підключені базові станції RTK (включені в мережу компанії Frendt), таким чином мережа RTK від компанії Frendt покрила всі наши поля. Підготовлені карти полів в структурі кожного кластера були завантажені в монітори техніки, з навігацією для тракторів, які агрегуються з сівалками точного висіву Kinze 3600, 3605 і Horsch Maestro.

Відповідно до стратегії підбору та використання техніки й агрегатів A.G.R Group також закупила дискові борони для проведення весняних робіт на полях, а саме Case IH True-Tandem 335 VT, які можуть виконувати на полі декілька операцій.

Перегляди: 0