Головна Логістика «Аскет Шиппінг» збільшив обсяги перевалки в Бердянському порту

«Аскет Шиппінг» збільшив обсяги перевалки в Бердянському порту

Обсяги перевалки «Аскет Шиппінг» в Бердянську в квітні-травні випереджають показники перших місяців 2021 року. За квітень компанія перевалила 127,335 тис. тонн зернових вантажів в Бердянському морському порту і завантажила 17 судів, повідомляє «ПроАгро Груп» з посиланням на допис портового оператора у Facebook.

Номенклатура вантажів компанії – пшениця, ячмінь, шрот соняшнику. Країни призначення вантажів – Єгипет, Італія, Туніс, Туреччина, Ліван, Лівія, Кіпр, Франція.

«У квітні були такі дні, коли ми вели одночасне завантаження п’яти суден. Наші плани перевалки на травень – 75 тис. тонн вантажів. Експортери продовжують завершувати виконання своїх контрактів. Тому тільки до кінця місяця стане зрозуміло, чи буде у нас перерва між маркетинговими сезонами, або як рік тому – працюючи з вантажем минулого сезону, почнемо і новий сезон», – розповіла директор Бердянського філії «Аскет Шиппінг» Вікторія Абреєва.

В компанії зазначають, що  прогнози на новий урожай – оптимістичні, на рівні 2019-2020 МР. Тому оператор в інтенсивному режимі виконує підготовку своїх перевалочних і складських потужностей до нового сезону.

Перегляди: 0