Головна Новини Наші новини BEDNAR – спеціальний партнер й учасник виставки Grain Storage Forum

BEDNAR – спеціальний партнер й учасник виставки Grain Storage Forum

BEDNAR FMT – чеська компанія, яка вийшла на ринок у 1997 році й стала визнаним міжнародним виробником сільськогосподарських технологій та професійним партнером багатьох аграріїв.

Компанія є профі у виробництві сільськогосподарської техніки для роботи по технологіях обробітку ґрунту, посіву, міжрядного обробітку, мульчування, підживлення та управління пожнивними рештками.

З самого початку BEDNAR зосередився на розробці та виробництві широкозахватних агрегатів. Одна широкий асортимент агрегатів компанії дозволяє їй запропонувати відповідну технологічну лінійку техніки для будь-яких потреб аграріїв та розмірів полів.

Під час проектування агрегатів компанія зосереджується на простому та інтуїтивному управлінні. Простота експлуатації  – це перше, що враховується від самого початку створення нового агрегата.

BEDNAR так само як і фермери, поважає  традиції ведення сільського господарства, однак реагує на сучасні інноваційні аграрні тенденції та тренди, тож завжди пропонує агрономічні ноу-хау.

Сьогодні агрегати BEDNAR можна зустріти у понад 39 країнах світу – вони працюють в різних кліматичних та грунтових умовах та повністю задовольняють своїх власників.

Завітайте на сайт компанії: https://www.bednar.com/uk/

Познайомтеся з BEDNAR ближче на стенді компанії на виставці Grain Storage Forum вже 28-29 травня у Київському гольф-центрі. Взяти участь у форумі: https://grain-forum-elevator.com/

Перегляди: 4