Головна Рослинництво Зернові Бердянська філія «Аскет Шиппінг» підбила підсумки зернового сезону 2020/21

Бердянська філія «Аскет Шиппінг» підбила підсумки зернового сезону 2020/21

«Аскет Шиппінг» в Бердянську завершив 2020/21 маркетинговий сезон завантаженням пшениці на теплохід Rama H призначенням на Ліван.  Про це повідомляє «ПроАгро Груп» з посиланням на інформацію компанії у Facebook.

Всього за сезон стивідорна компанія завантажила 186 судів з урожаєм 2020 року, уточнила директор Бердянської філії «Аскет Шиппінг» Вікторія Абреєва. Загальний обсяг перевалки компанії в Бердянському морському порту за 2020/21 МР склав 72,75% обсягу перевалки за попередній сезон.

«Якщо підсумувати, то сезон був складнішим, ніж 2019/20. Оскільки в південних регіонах України був неврожай, всі без винятку порти і оператори зерновий логістики зіткнулися зі зменшенням обсягів вантажів, і плюс до цього впливала нестабільна кон’юнктура на світовому ринку зерна», – зазначила Вікторія Абреєва.

В компанії запевняють, що цього сезону технічна і сервісна готовність обслуговувати зростання регіональних вантажопотоків є набагато вищою , ніж вона була в 2019 році, який також відзначився високим урожаєм. Зараз «Аскет Шиппінг» є найбільшим портовим оператором в Бердянському морському порту, частка компанії в структурі зернового вантажопотоку порту становить близько 60%.

Перегляди: 4