Головна Новини Наші новини BINFIELD як спеціальний партнер Grain Storage Forum візьме участь у виставці

BINFIELD як спеціальний партнер Grain Storage Forum візьме участь у виставці

BINFIELD – лідер на ринку України по впровадженню ефективних технологічних рішень в удобрення сільськогосподарських культур. Компанія є офіційним імпортером та дистриб’ютором мінеральних добрив провідних європейських виробників, а саме COMPO EXPERT GmbH,  UAB Marijampoles NPK, холдингу GRUPA AZOTY, Achema та компанії ICL.

BINFIELD обирають за надійність, оскільки все, про що компанія домовляється з клієнтом, вона виконує. Успішне співробітництво з партнерами по бізнесу свідчить про те, що вона завжди виправдовує їх довіру.

Партнерство BINFIELD з одними з найбільших підприємств ЄС, зокрема Польщі, Німеччини та Литви з виробництва мінеральних добрив, які використовуються фермерами всього світу для вирощування польових, овочевих культур та в професійному ландшафтному дизайні, гарантує якість продукції.

Постійне оновлення знань та пошук нових можливостей дозволяє вдосконалювати професійні навички співробітників компанії та гарантує широку підтримку з продажу і використання продукції.

BINFIELD постійно працює над вдосконаленням технологій вирощування сільськогосподарських культур. На демонстраційних посівах створюються науково обґрунтовані та економічно ефективні системи удобрення, а кожен клієнт може власноруч переконатися в ефективності того чи іншого агротехнологічного заходу.

Зв’яжіться з менеджерами компанії в зручному для вас месенджері та отримайте відповіді на всі запитання.

Сайт компанії: https://binfield.ua/

А краще завітайте на стенд BINFIELD на виставці Grain Storage Forum вже 28-29 травня у Київському гольф-центрі, щоб поспілкуватися з представниками компанії особисто. Докладніше про участь у форумі: https://grain-forum-elevator.com/

Перегляди: 5