Головна Новини Ринок України Corteva Agriscience збільшує продаж насіння кукурудзи і соняшника

Corteva Agriscience збільшує продаж насіння кукурудзи і соняшника

У другому кварталі 2024 року Corteva Agriscience збільшила органічні продажі насіння кукурудзи та соняшнику бренду Pioneer® на 20% та 9% відповідно порівняно з аналогічним періодом минулого року. Про це йшлося на засіданні медіа-клубу компанії, передає «ПроАгро Груп».

Органічні продажі засобів захисту рослин у 2 кварталі 2024 року відносно 2 кварталу 2023 року також зросли на 71%. При цьому глобальні органічні продажі та операційна EBITDA Corteva зросли протягом 2 кварталу 2024 року на 2%, до $6,2 млрд., та на 8%, до $1,9 млрд., відповідно рік до року.

«Corteva працює пліч-о-пліч з фермерами, розуміє складне становище, в якому вони опинилися протягом війни й постійно шукає можливості підтримати їх в складні воєнні часи та допомогти забезпечувати економіку України та продовольчу безпеку світу. Протягом сезону 2023/2024 Corteva була партнером програм Фонда Говарда Г. Баффета й Продовольчої та сільськогосподарської організації ООН (ФАО), щоб допомогти фермерам провести осінню та весняну посівні кампанії. Спільно з фінансовими установами ми пропонуємо інструменти, які надають спеціальні умови кредитування або дотування, даючи доступ до ресурсів, що є ключовим для збереження прибутковості бізнесу, активно працюємо з виробниками прифронтових територій Сумщини, Запоріжжя, Донеччини, Херсонщини тощо», – розповів керівник бізнесу Corteva Agriscience в Україні Олександр Дмитрієв.

За даними компанії, у 2023/24 МР підтвердила своє лідерство на українському ринку насіння кукурудзи. Corteva продовжує залишатися чи не єдиним великим гравцем на ринку ЗЗР та насіння, який вийшов з ринків росії та білорусі з початку повномасштабної агресії проти України.

Перегляди: 3