Головна Новини Наші новини Delta Engineering — cпеціальний партнер Ukrainian Livestock Summit 2024

Delta Engineering — cпеціальний партнер Ukrainian Livestock Summit 2024

Delta Engineering — інжинірингова компанія повного циклу. Будує виробничі та комерційні споруди — елеваторні комплекси, фруктосховища, птахофабрики тощо. Виготовляє та постачає елеваторне обладнання.

Вже понад 13 років компанія надає послуги інжинірингу, проєктування промислових та цивільних будівель та споруд. Постачає та виготовляє елеваторне обладнання. Компанія будує елеватор під ключ.

Delta Engineering спеціалізується на розробці проєктів та супроводі будівництва об’єктів виробництва, зберігання та перероблення продукції сільського господарства.

Разом з клієнтом компанія проходить всі етапи будівництва — від зародження бізнес-ідеї до втілення її в життя. На будь-якому етапі проєкту фахівці проконсультують та нададуть найкращі рішення для ваших задач.

Команда досвідчених інженерів Delta Engineering готова розробити проєкт будь-якого елеватора відповідно до вашого завдання. Докладає всі зусилля, щоб забезпечити оптимальне використання простору, ефективну роботу обладнання та дотримання всіх стандартів безпеки.

Delta Engineering бере на себе всі робочі процеси:

  • Проєктування
  • Монтажні роботи
  • Виготовлення з монтаж обладнання
  • Будівельні роботи
  • Управління проєктами
  • Консалтинг

Сайт компанії: https://delta-i.com.ua/

Delta Engineering візьме участь у виставці в рамках Ukrainian Livestock Summit 2024 вже 11 жовтня у Києві в КВЦ «Парковий» (Паркова дорога, 16а). Квитки на саміт: https://livestock-summit.com.ua/

Перегляди: 3