Головна Економіка і аграрна політика До зрошення земель на півдні України хочуть залучити ізраїльські технології

До зрошення земель на півдні України хочуть залучити ізраїльські технології

Посол України в Ізраїлі Євген Корнійчук обговорив з міністром аграрної політики та продовольства України Романом Лещенком широкий спектр актуальних і перспективних питань співпраці двох країн  в агропромисловій сфері. Про це йдеться у дописі на сторінці посольства у Facebook, повідомляє «ПроАгро Груп».

Зокрема, Євген Корнійчук визначив ключові напрями найбільш ефективного двостороннього співробітництва України з Ізраїлем. За результатами розмови було домовлено найближчим часом опрацювати питання щодо можливості залучення ізраїльських технологій у рамках проекту національного рівню зі зрощення сільськогосподарських земель у південних регіонах України,  реалізації спільних проектів у сфері агропереробки, молочного скотарства, аквакультури. Окремо було наголошено на важливості обміну досвідом, професійної підготовки, стажування і навчання українських фахівців у т.ч. за сприяння і участі Ізраїлю.

З метою активізації двостороннього діалогу в агропромисловій сфері було також досягнуто згоди щодо опрацювання візиту міністра АПК в Ізраїль у поточному році.

Перегляди: 2