Головна Новини Ринок України E-Control управління сівалками Tempo

E-Control управління сівалками Tempo

Сівалки точного висіву Tempo від компанії Väderstad — це прості сучасні машини високого технологічного рівня. Діагностика робочих систем сівалки, процес їхнього налаштування та калібрування висівних пристроїв здійснюється за допомогою бездротової сучасної системи контролю Väderstad E-Control з планшета iPad, що значно знижує витрати часу необхідні для виконання цих операцій.

Väderstad E-Control — легка у використанні дистанційна система налаштувань і калібрування, а так само моніторингу і контролю в режимі реального часу. Сучасний інтерфейс E-Control виводить сільське господарство на новий рівень щодо інтуїтивності системи і легкості її використання.

Простим натисненням кнопки ви можете змінити норми висіву і контролювати точність сівби прямо на ходу. Крім того, Väderstad E-Control – це повністю портативна система контролю, готова до використання в будь-який час і в будь-якому місці.

Якщо вам потрібно налаштувати сівалку (для висіву зернових або ж технічних культур), ви можете це зробити на планшеті iPad, не перебуваючи в кабіні трактора, і контролювати процес.

Тримач для планшета під назвою E-Keeper від компанії Väderstad захищає iPad і спрощує його використання, тим самим допомагаючи вам працювати в полі. E-Keeper забезпечує планшет iPad електричним живленням і має кнопки, які полегшують навігацію в меню і керування з кабіни трактора.

Слід зауважити, що всі технічні характеристики машини зберігаються не в iPad, а в встановленому на машині терміналі Gateway. Це означає, що ваші дані будуть завжди захищеними у разі, якщо iPad вийде з ладу.

Перегляди: 219