Головна Новини Наші новини Ексклюзивний партнер TORNUM представить свій стенд на Grain Storage Forum

Ексклюзивний партнер TORNUM представить свій стенд на Grain Storage Forum

Компанія Tornum була заснована в Швеції у 1989 році, але технологія, що лежить в основі її сушарок, бере свій початок ще з 1965 року, коли засновник випустив на міжнародний ринок перше покоління зерносушарок. На основі цієї технології компанія  постійно вдосконалює свою продукцію, щоб задовольняти вимоги сучасних фермерських господарств і зернової галузі в усьому світі. А завдяки напрацюванням у таких сферах, як керування проєктами, моніторинг і монтажні послуги, сьогодні компанія є одним із провідних постачальників комплексних систем обробки зерна в Європі.

Завдяки багаторічному досвіду Tornum займає лідерські позиції на світовому ринку рішень для сільськогосподарської та зернообробної промисловостей. Використовуючи найновіші технології, компанія проєктує, розробляє та виготовляє системи обробки зерна майбутнього для задоволення всіх потреб аграріїв.

Зернообробна промисловість ставить високі вимоги до якості, доступності та екологічності. Ставлячи ці вимоги в основу своєї діяльності, компанія розробляє та продає продукти, які якнайкраще відповідають цим потребам, від невеликих проєктів до комплексних установок «під ключ». Tornum зосереджується головно на системних рішеннях, а не на окремих продуктах. Компанія пропонує консультації та послуги з розробки проєктів з акцентом на системні рішення, а не продукти.

Також Tornum вже давно займаємося забезпеченням агропромислового комплексу сучасним і ефективним устаткуванням із переробки зерна. Завдяки тісній співпраці з багатьма європейськими фермерами компанія Tornum займає провідне місце в розробці систем обробки зерна майбутнього.

Сьогодні Tornum постачає високоякісні продукти та системи для зернової галузі та фермерських господарств у всьому світі.

Завітайте на сайт компанії https://www2.tornum.com/uk/

Не оминіть стенд Tornum на виставці Grain Storage Forum вже 28-29 травня у Київському гольф-центрі. Замовити квитки можна за посиланням: https://grain-forum-elevator.com/

Перегляди: 2