Головна Війна проти України Елеватор ГК «Прометей» на Харківщині відновлює роботу

Елеватор ГК «Прометей» на Харківщині відновлює роботу

Почав відновлення діяльності елеватор «Золочів» ГК «Прометей», розташований у смт . Золочів на Харківщині. Про це «ПроАгро Груп» повідомила прес-служба компанії.

«Наразі підприємство повертає персонал на роботу, поступово відновлюючи свою планову діяльність. Найближчим часом заплановано розширення спектру послуг, що надаються сільгоспвиробнику, а також відновлення відвантаження», – йдеться у повідомленні.

За інформацією співробітників зерносховища, після нетривалого відключення, подачу електроенергії на елеватор відновлено. Це дозволяє проводити роботи з контролю якості зернових та олійних, що зберігаються на елеваторі.

У компанії зазначають, що Золочівський елеватор з початку березня перебував під посиленою охороною і був фактично «законсервований», Координаційний блок «Прометею» забезпечував персонал усім необхідним. На підприємстві працювала охорона і директор, а також позмінно виходив персонал, який обслуговував елеваторне обладнання. Відвантаження не здійснювалося.

«Наразі, коли лінія фронту від нас відсунута, ми маємо намір переходити в більш активний режим роботи. Наразі регулярно контролюється якість продукції, ведеться необхідний облік», – розповів директор елеватора Данило Данилов.

«Наші зерносховища з перших днів війни були переведені у військовий режим і були під особливою охороною. Це дозволило повноцінно функціонувати більшій частині активів зі зберігання зерна. Запуск роботи Золочівського елеватора дозволить посилити блок активів групи, що працюють у штатному режимі, і надалі допоможе знизити дефіцит елеваторних потужностей загалом по галузі в новому сезоні», – додали у компанії.

Перегляди: 4