Головна Зберігання Елеватори «Астарти» прийняли понад 1 млн. тонн зернових та олійних культур

Елеватори «Астарти» прийняли понад 1 млн. тонн зернових та олійних культур

У 2021/22 маркетинговому році, станом на 8 грудня, елеваторні комплекси «Астарти» вже прийняли на зберігання понад 1 млн. тонн збіжжя, у т.ч. 326 тис. тонн ранніх зернових та 726 тис. тонн пізніх зернових культур. І це на 25% більше за минулорічні показники, повідомляє «ПроАгро Груп» з посиланням на інформацію агропромхолдингу.

«Завдяки відповідності усіх елеваторів Компанії критеріям маршрутних, їх високій технологічності та цифровізації процесів, наявності власного вагонного парку і локомотивів, а отже і мобільності залізничних перевезень, середній рівень оборотності елеваторних комплексів «Астарти» майже сягнув показника 2», – зазначили в компанії.

Зазначається, що агропромхолдинг продовжує активно співпрацювати і з українськими сільгосптоваровиробниками в рамках програми лояльності. Цьогоріч частка закупленої у них продукції становить вже 20%, що є кращим показником для компанії.

«Астарта» володіє 7 високотехнологічними маршрутними комплексами, розташованими у Полтавській (Яреськівський, Лутовинівський, Семенівський, Скороходівський елеватори), Хмельницькій (Війтовецький, Красилівський елеватори) та Вінницькій (Хмільницький елеватор) областях. Потужність одночасного зберігання складає понад 550 тис. тонн зерна.

Перегляди: 4