Головна Зберігання Елеватори Ristone Holdings прийняли на зберігання 50 тис. тонн зерна

Елеватори Ristone Holdings прийняли на зберігання 50 тис. тонн зерна

З початком збиральної кампанії ранніх зернових почали приймати зерно й елеватори Ristone Holdings. Про це повідомляє «ПроАгро Груп» з посиланням на інформацію холдингу.

Так, за час польових робіт на елеватори вже відвантажено на зберігання 50 тис. т різних сільгоспкультур, як від господарств холдингу, так і від локальних фермерів.

Також зазначається, що господарства Ristone Holdings завершили збиральну кампанію ще двох культур. Цього року зібрано 1,8 тис. тонн гороху і 5,3 тис. тонн ріпаку. Наразі триває збір ярого ячменю і озимої пшениці. Роботи зі збору пшениці виконані на 50%, паралельно ведеться тюкування соломи.

До складу Ristone Holdings входить 20 агропідприємств, які обробляють 30 земельних кластерів у Дніпропетровській, Харківській і Запорізькій областях. В складі холдингу працює ТОВ «Орільський об’єднаний елеватор», що має в своєму складі чотири відділення – «Губиниха», «Перещепине», «Кільчень», «Личкове», розташовані у Новомосковському і Магдалинівському районах Дніпропетровської області.

Перегляди: 3