Головна Новини Ринок України Фермери Львівщини готові до гастротуристичного сезону

Фермери Львівщини готові до гастротуристичного сезону

У Львівській області 26 фермерських господарств долучилися до проєкту «Гастромандри Львівщиною» і готові до початку туристичного сезону. Про це повідомляє «ПроАгро Груп» з посиланням на інформацію обласної держадміністрації.

«Ми позиціонуємо Львівську область як регіон здорового і безпечного відпочинку. Фермерські господарства пропонують туристам активності на природі у сільській місцевості та здорову їжу. Плюс – це вигідно і для фермерів, бо є нагода збільшувати прибутки. Туроператори будуть приводити до них туристів, які купуватимуть крафтові смаколики. Бонус реєстрації у проєкті «Гастромандри Львівщиною» – партнерська підтримка від облдержадміністрації», – зазначив заступник голови Львівської ОДА Віталій Загайний.

Для фермерських господарств участь у «Гастромандрах Львівщиною» має низку переваг, серед яких впізнаваність бренду, лояльність клієнтів і додатковий дохід. Мета проєкту – промоція локальної продукції, налагодження співпраці з туристичним бізнесом та створення нових туристичних пропозицій. Планується, що до проєкту приєднається ще більше локальних виробників.

Перегляди: 1