Головна Зберігання GR Agro запускає безоплатне зберігання зерна на елеваторах

GR Agro запускає безоплатне зберігання зерна на елеваторах

Компанія GR Agro  на початку 2021 року розпочала перший етап із впровадження платформи SAP Business Оne – системи консолідації та управління фінансами, продажами, закупками, складськими запасами, виробництвом, відносинами з клієнтами.

Одним з основних нововведень є впровадження системи безоплатного зберігання для аграріїв, повідомляє «ПроАгро Груп» з посиланням на Elevatorist.com.

Також ключовим моментом на цьому етапі є переніс діяльності мережі елеваторів в структурі компанії у цифровий вимір. А саме, організація online торгівельного майданчика, який об’єднує всіх учасників ринку:

  • виробників сільськогосподарської продукції;
  • трейдингові компанії;
  • компанії з переробки сільськогосподарської продукції.

«Мета нової бізнес-моделі – вирішення проблеми сільгоспвиробника зі зберіганням, логістикою і продажем врожаю за найвигіднішою ціною «одним пакетом». Йому не потрібно думати про вартість зберігання, терміни зберігання, а кращу ціну він вибере сам в зручний для нього момент у будь-якого з учасників ринка», – прокоментував операційний директор компанії GR Agro Артем Ремпе.

Система безоплатного зберігання для сільгоспвиробників діятиме до 31 травня на базі елеваторів компанії. Запуск програми запланований на 1 липня 2021 року. Ця система передбачає:

  • приймання та зберігання товару на елеваторах компанії GR Agro;
  • відсутність платежів за зберігання товару;
  • можливість продажу сільськогосподарської продукції будь-якій компанії, акредитованій в GR Agro.
Перегляди: 0