Головна Зберігання Група G.R.Agro інвестувала в оновлення елеваторів $ 1,5 млн.

Група G.R.Agro інвестувала в оновлення елеваторів $ 1,5 млн.

Минулий 2020 рік для ГК G.R.Agro був плідним. Зокрема, компанія поповнила потужності одноразового зберігання на 97 тис. тонн за рахунок придбання Пришибського елеватора і модернізації інших зерносховищ.

Про це розповів операційний директор G.R.Agro Артем Ремпе,  повідомляє «ПроАгро Груп» з посиланням на Elevatorist.com.

За його словами, основні інвестиції компанія направила на збільшення потужності приймання та відвантаження зерна на елеваторах. Зараз всі зерносховища компанії, крім Роздорського елеватора, можуть брати більше 3 тис. тонн зерна на добу. Посилили і потужності відвантаження. Так, на Вільногірському елеваторі поставили транспортне обладнання на вузлах відвантаження на залізничний транспорт потужністю 175 тонн / год.

Всього на модернізацію у 2020 році й на початку 2021-го компанія витратила близько $ 1,5 млн. Інвестиції вдалося виділити завдяки тому, що підприємства G.R.Agro добре відпрацювали сезон, хоча в регіоні і були проблеми з урожаєм. Проте, спеціальні програми для аграріїв забезпечили хороший оборот кожному зерносховищу компанії. Клієнти привозили зерно не тільки з сусідніх областей, а й з далеких регіонів України.

«Везли зерно навіть з Охтирки Сумської області в Інгулець (Дніпропетровська область) – це рекорд довжини поставки на елеватор», – розповів керівник.

Він зазначив, що перед новим сезоном елеватори продовжать модернізувати. Роботи переважно стосуватимуться інфраструктурної частини підприємств. Так, на Інгулецькому і Варварівському елеваторах компанії зараз встановлюють механізацію в відремонтованих підлогових сховищах, щоб підготувати місткості до врожаю-2021. У цілому в компанії G.R.Agro налаштовані оптимістично на новий сезон, і погода поки сприяє гарному врожаю.

Перегляди: 1