Головна Новини Наші новини Група «Лекхім» представить свій стенд на виставці як спеціальний партнер Ukrainian Livestock...

Група «Лекхім» представить свій стенд на виставці як спеціальний партнер Ukrainian Livestock Summit 2024

Група «Лекхім» – потужна сучасна високотехнологічна виробнича компанія, одна з провідних фармацевтичних компаній України по розробці, виробництву і продажу якісних і доступних лікарських препаратів.

«Лекхім» пропонує широкий асортимент (понад 250 найменувань) генеричних препаратів майже всіх груп. Щорічно група компаній реєструє близько 10 нових препаратів, створених за передовими технологіями.

Разом з тим «Лекхім» виробляє не лише лікарські, а й ветеринарні препарати. У 2016 році їх виробництво було запущено на базі ПрАТ «Технолог» у м. Умань. У виробництві використовується новітнє обладнання найкращих виробників світу. Асортимент продукції постійно розширюється. Ведеться будівництво нового R&D (EрEнДІ )центру площею 1 000 кв. метрів.

Ветеринарні лікарські препарати пройшли всі необхідні дослідження, проходять суворий контроль якості на виробництві, є високоефективними і безпечними. Високоякісна сировина закуповується у провідних світових виробників. Всі препарати виробляються у відповідності з міжнародними стандартами GMP.

«Лекхім» дбає про здоров’я не лише людей, а й тварин.

Сайт компанії: https://lekhim.ua/uk

Завітайте на стенд «Лекхім» і познайомтесь з продукцією компанії на виставці в рамках Ukrainian Livestock Summit 2024 вже 11 жовтня у Києві в КВЦ «Парковий» (Паркова дорога, 16а). Зареєструватися на саміт: https://livestock-summit.com.ua/

Перегляди: 3