Головна Війна проти України ІМК відбудовує пошкоджений обстрілами елеватор у Чернігові

ІМК відбудовує пошкоджений обстрілами елеватор у Чернігові

Пошкоджений внаслідок обстрілу елеватор ІМК у Чернігові

З перших днів війни співробітники елеватора ІМК в Чернігові організували на території підприємства бомбосховище для мешканців міста. Тут були спеціально обладнані місця прихистку, куди також передали все офісне кухонне обладнання (кавоварки, чайники, мікрохвильовки) і зробили запаси води, чаю та кави.

Про це йдеться у дописі компанії на її сторінці у Facebook, передає «ПроАгро Груп».

Зазначається, що понад 300 містян, зокрема близько 70 дітей, знайшли на елеваторі ІМК захист від жахливих артилерійських і авіаційних обстрілів, якими понад місяць російські загарбники тероризували чернігівців. 46 ворожих снарядів влучили і в будівлі елеватора. Напис «ЗДЕСЬ ЛЮДИ» не завадив російським нелюдам бомбити підприємство.

«Сьогодні на елеваторі усувають завдані будівлям і обладнанню пошкодження. Ми намагаємося провести ремонтні роботи власними силами й плануємо завершити протягом кількох тижнів», – повідомили в ІМК.

В компанії подякували співробітникам елеватора «Млибор», завдяки особистій мужності і людяності яких вдалося зберегти життя сотень мешканців Чернігова і які наразі докладають зусиль, аби повернути підприємство до робочого стану.

В ІМК зазначили, що вже незабаром прийматимуть на своєму елеваторі в Чернігові новий врожай.

Перегляди: 6