Головна Новини ІМК завершила посівну кампанію ярих культур

ІМК завершила посівну кампанію ярих культур

Минулого тижня в ІМК завершили весняну посівну 2021. Всього будо посіяно соняшнику на площі 25,8 тисяч гектарів та кукурудзи на площі 68,5 тисяч гектарів. Про це повідомляє «ПроАгро Груп» з  посиланням на інформацію агрохолдингу.

«Цьогорічний посів ярих культур довелось проводити у дуже стислі строки, адже її старт змістився фактично на десять днів у порівнянні із попередніми роками, що було зумовлено низькими температурами та значними опадами, наслідком чого була неготовність ґрунту до посіву. Проте, завдяки злагодженій роботі всієї виробничої та управлінської команди, а також вдосконаленню технологій (підсилення парку техніки сівалками швидкого посіву, зменшення та диференціація норм висіву, тощо), нам вдалось завершити посів у терміни, близькі до оптимальних», – прокоментував посівну операційний директор ІМК Олександр Вержиховський.

В ІМК зазначають, що  отримання дружніх сходів та поточний стан культур, а також дощові погодні умови дають агрохолдингу змогу з оптимізмом дивитись на завершення сезону та вже розпочинати активну підготовку до жнив.

Перегляди: 1