Головна Новини Наші новини «ІННОВІННПРОМ» представить свій стенд на виставці як спеціальний партнер Grain Storage Forum

«ІННОВІННПРОМ» представить свій стенд на виставці як спеціальний партнер Grain Storage Forum

«ІННОВІННПРОМ» — одна з провідних компаній з розробки та впровадження систем автоматичного управління технологічними процесами на підприємствах агропромислового комплексу. Працює на ринку промавтоматики понад 30 років, 65 висококласних спеціалістів успішно реалізували більше 1300 проєктів.

Компанією автоматизовано 20 млинів і комбікормових заводів, більше 60 елеваторів та портових зернових терміналів, впроваджено майже 40 автомобільних та вагонних пробовідбірників, встановлено безліч термометричних, тензометричних, зволожувальних, вимірювальних та контролюючих, інформаційних та інших систем.

«ІННОВІННПРОМ» надає широкий спектр послуг від проєктування систем автоматизації  виробництва до монтажу обладнання, виконання пуско-налагоджувальних робіт, навчання персоналу замовника, гарантійного й післягарантійного обслуговування.

Основною продукцією компанії є автоматизовані системи різного призначення:

  • АСУ ТП млинами, елеваторами, комбікормовими заводами;
  • Системи дистанційного моніторингу параметрів технологічних процесів, багато точкового контролю температур в елеваторах;
  • Системи зважування та дозування сипких матеріалів, зерна;
  • Системи відбору проб зерна із автотранспорту та вагонів-хоперів;
  • Інформаційна програмна система САКУРА, орієнтована на підприємства галузі хлібопродуктів.

Новітні вироби «ІННОВІННПРОМ» – автоматизовані системи відбору проб зернових культур із кузовів автотранспортних засобів та залізничних вагонів-хоперів. Стратегія компанії в цьому напрямку – швидкій перехід від випуску автоматизованих механізмів до автономних роботів для відбору проб для виключення людського чинника при проведенні аналізів зерна.

Сайт компанії: https://innovinnprom.com/

Завітайте на стенд «ІННОВІННПРОМ» на виставці Grain Storage Forum вже 28-29 травня у Київському гольф-центрі. Бронюйте участь у форумі за посиланням: https://grain-forum-elevator.com/

Перегляди: 5