Головна Новини Ринок України Inspire 1200. Великий бункер зі зручним доступом

Inspire 1200. Великий бункер зі зручним доступом

Широкозахватні зернові сівалки Inspire 1200 від компанії Väderstad, робоча ширина яких становить 12 м, забезпечують високу змінну продуктивність та якість сівби.

Під час створення сівалки Inspire 1200 головною задумкою конструкторів компанії Väderstad була розробка сівалки для високопродуктивної сівби з мінімальними простоями під час роботи в полі.

Залежно від моделі, сівалка має великий бункер із зручним, великим отвором для заповнення насінням та мінеральними добривами. Так сівалку Inspire 1200S із можливістю висіву лише насіння оснащено бункером місткістю 5000 літрів. Версія ж сівалки з можливістю одночасного внесенням сухих мінеральних добрив разом із висівом  насіння, Inspire 1200C, має бункер об’ємом 7200 літрів, який поділено на два відділення 2200 л та 5000 л.

Мала висота для завантаження бункеру, яка становить лише 2,1 м, та безперешкодна можливість під’їзду до сівалки, дає змогу ефективно використовувати фронтальні навантажувачів, встановлені на тракторах.

Із новими зерновими сівалками Inspire 1200C/S від компанії Väderstad посівна кампанія завжди буде проходити спокійно та прогнозовано.

Перегляди: 5