Головна Новини Ринок України Кіровоградська ОДА та корейська Posco International підписали меморандум про співпрацю

Кіровоградська ОДА та корейська Posco International підписали меморандум про співпрацю

У Кропивницькому підписали Меморандум про взаєморозуміння між Кіровоградською обласною державною адміністрацією та компанією Posco International Corporation, повідомляє «ПроАгро Груп» з посиланням на допис владної установи у Facebook.

 «П’ять із половиною років я працював у Сеулі в Посольстві України в Республіці Корея, тому добре знаю цю країну, знаю її традиції, і це дуже потужна компанія. І найголовніше, що Posco знає про Україну. У 2019 році компанія зробила потужну інвестицію, побудувавши у Миколаївській області термінал. Компанія хоче його розвивати. Posco цікаві наземні елеватори. Дуже сподіваюся, один із таких компанія побудує саме у Кіровоградській області», – зазначив голова ОДА Андрій Назаренко.

Сторони Меморандуму заявили про наміри до здійснення взаємовигідної співпраці, спрямованої на розвиток сільськогосподарської галузі та розширення інвестиційного співробітництва у Кіровоградській області.

«Нам цікаво здійснювати інвестиції і розвивати бізнес в Україні. Також нам цікава співпраця з Кіровоградською облдержадміністрацією. Для цього нам потрібна підтримка», – додав директор Posco International Ukraine Санг Мін Пак.

Перегляди: 9