Головна Зберігання KMZ Industries розширив елеваторні потужності СТОВ «Промінь» за 9 місяців

KMZ Industries розширив елеваторні потужності СТОВ «Промінь» за 9 місяців

Минулого року СТОВ «Промінь» з Миколаївщини, яке займається вирощуванням зернових та технічних культур, розведенням свиней, великої рогатої худоби і виробництвом молока, а також має свій комбікормовий цех, розширило власні елеваторні потужності, повідомляє «ПроАгро Груп».

Зокрема, на елеваторі підприємства встановили два силоси загальною ємністю зберігання 11,4 тис. тонн й транспортне обладнання (норії та ланцюгові скребкові транспортери) продуктивністю 100 тонн/год. Все обладнання, установка, пусконалагодження, електрифікація й автоматизація «під ключ» були виконані компанією KMZ Industries.

«Вибір повністю було зроблено на нашу користь, і вирішальними факторами клієнт назвав вдале співвідношення ціна/якість, індивідуальний підхід і багаторічну довіру. Не останню роль при виборі виробника відіграв і вдалий досвід експлуатації обладнання на об’єкті – тут, зокрема, вже більше 10 років працює зерносушарка ДСП і барабанний сепаратор КБС нашого виробництва», – розповів представник KMZ Industries у Південному регіоні Костянтин Дяченко.

Завдяки теплій зимі будівництво стартувало швидше, тож і монтаж обладнання почався раніше обумовленого терміну. А вже у вересні роботи з монтажу, пусконалагодження та автоматизації були завершені. В KMZ Industries підкреслюють, що оптимальний термін для планування та будівництва елеватора – 9 місяців.

Перегляди: 3