Головна Зберігання KMZ Industries здешевив вартість стрічкових конвеєрів

KMZ Industries здешевив вартість стрічкових конвеєрів

Виробник елеваторного обладнання компанія KMZ Industries наразі використовує для виготовлення стрічкових конвеєрів стрічки турецького виробника Kale, що забезпечують оптимальну ціну і високу якість, а також мають менший коефіцієнт розтягнення, ніж стрічки вітчизняного виробництва. Про це повідомляє «ПроАгро Груп» з посиланням на допис виробника у Facebook.

«Завдяки низці конструкційних покращень нам вдалося майже на 20% знизити ціну і посилити зручність цього виду транспортного обладнання», – зазначив керівник відділу продуктового маркетингу та технічної підтримки KMZ Industries Олександр Ткаченко.

В компанії підкреслюють, що стрічкові транспортери – «найсильніші» з-поміж усіх конвеєрів. Їхня продуктивність залежить від ширини обраної стрічки та її швидкості: чим ширше стрічка, тим більше продукту вона може «забирати», і, відповідно, тим більша продуктивність такого конвеєра. Основні стандартні ширини стрічкових конвеєрів – 500 мм, 650 мм і 800 мм.

«Але бувають і більші: серед стрічкових конвеєрів, виготовлених KMZ Industries під індивідуальне замовлення, є, наприклад, високопродуктивний конвеєр із шириною стрічки 1200 мм», – поінформували в компанії.

Перегляди: 2