Головна Зберігання КМЗ поставив обладнання для зерносховища в Житомирській області

КМЗ поставив обладнання для зерносховища в Житомирській області

Данська аграрна компанія «ДФУ Агро», що належить холдингу AgroEast A/S і входить у двадцятку найбільших свинокомплексів України завершує монтаж зерносховища з обладнанням KMZ Industries. Про це повідомляє «ПроАгро Груп» з посиланням на інформацію машинобудівної компанії у Facebook.

На об’єкті в Житомирській області працюватимуть 5 конусних силосів загальною потужністю зберігання 1456 тонн і транспортне обладнання продуктивністю 50 тонн на годину виробництва КМЗ. Потужності використовуватимуть для зберігання зерна і комбікормів, призначених для потреб тваринницького господарства.

«Свого часу при будівництві першої черги елеватора замовник обрав іноземні силоси, проте цього разу, при розширенні потужностей, розглядав й українських виробників: і зрештою віддав перевагу обладнанню KMZ Industries. Ми, зокрема, запропонували одну з останніх модифікацій нашого конусного силосу діаметром 7,3 метри – із максимальним кутом нахилу 65 градусів та новою системою повітрярозподілу із зовнішньою розводкою оцинкованими трубами», – розповів регіональний менеджер KMZ Industries Юрій Мусієнко.

Такі силоси спеціально використовуються для зберігання важкосипних продуктів, що мають високу насипну щільність і схильні до залипання та зависання, зокрема, шротів та комбікормів.

Перегляди: 1