Головна Новини Наші новини «Кобзаренко» став спеціальним партнером й учасником виставки на Grain Storage Forum

«Кобзаренко» став спеціальним партнером й учасником виставки на Grain Storage Forum

Компанія «Кобзаренко» – колишній «Завод Кобзаренка» – цього року почала ребрендінг, щоб об’єднати всі свої підприємства під одним брендом. Наразі компанія має 4 заводи в 4 містах, один з них у Польщі, де на загальній виробничій площі, яка перевищує 40 тис. кв. метрів, випускається продукція для сільськогосподарського, комунального та логістичного секторів. У складі групи є й власне земельне господарство на 300 га, що дає можливість випробовувати новинки техніки в реальних умовах експлуатації.

Сьогодні «Кобзаренко» – виробник №1 тракторних причепів в Україні, але окрім них виготовляє перевантажувальні бункери, цистерни, різноманітні шнеки, завантажувачі/розвантажувачі вагонів, зернопакувальне обладнання, розкидачі міндобрив, відвали, ковші та інше навісне обладнання. При їх виробництві використовуються європейські комплектуючі відомих виробників.

Компанія забезпечує вчасну поставку техніки, її ремонт і сервісне обслуговування. У 2023 році клієнтам реалізовано понад 1 800 одиниць великогабаритної техніки.

Окрім техніки власного виробництва компанія «Кобзаренко» є дилером в Україні відомих світових брендів і пропонує жниварки Olimac Drago (Італія), прес-підбирачі McHale (Ірландія), подрібнювачі деревини Eschlböck Biber (Австрія).

«Кобзаренко» співпрацює з міжнародними організаціями, вирішуючи проблеми зі зберігання зерна в Україні. Так, спільно з Продовольчою та сільськогосподарською організацією Об’єднаних Націй (ФАО) компанія виготовила для аграріїв 315 одиниць зернопакувальної техніки, спільно з USAID – 60 одиниць техніки.

Польський завод Kobzarenko Sp. z.o.o. виготовляє техніку, а також працює як сервісний центр по запуску, технічному обслуговуванню, налагодженню техніки у країнах Європи та Польщі.

Компанія «Кобзаренко» експортує техніку до 34 країн світу, маючи розгалужену дилерську мережу. Стабільно реалізує техніку у всі країни Європи, при цьому залишивши російський та білоруський ринок після початку війни.

Сайт компанії: https://kobzarenko.com.ua/

Відвідайте стенд компанії «Кобзаренко» на виставці Grain Storage Forum вже 28-29 травня у Київському гольф-центрі. Реєструйтеся на участь у форумі за посиланням: https://grain-forum-elevator.com/

Перегляди: 7