Головна Новини Наші новини «Комбіфід» як спеціальний партнер Ukrainian Livestock Summit 2024 представить свою продукцію на...

«Комбіфід» як спеціальний партнер Ukrainian Livestock Summit 2024 представить свою продукцію на виставці

ТОВ «Комбіфід» – провідний виробник повнораціонних готових комбікормів та кормових добавок для свійських тварин.

Продукція компанії – це високоякісні натуральні збалансовані комбікорми, білково-мінерально-вітамінні добавки, вітамінно-мінеральні добавки та премікси, які повністю задовольняють потребу у поживних і біологічно активних речовинах будь-яких вікових груп птиці, тварин та риби.

До складу оригінальних рецептур всіх продуктів компанії входять лише високоякісні натуральні, екологічно чисті компоненти: зернові, соєві і соняшникові шрот та макуха, амінокислоти, вітамінно-мінеральні суміші, які проходять суворий контроль якості на всіх етапах виробництва, що є запорукою здоров’я тварини та економічної вигоди господарства.

Гарантією якості також є те, що компанія власними кормами годує і свої господарства. Ефективність використання кормів можна оцінити за найкращою конверсією корму, хорошим приростам та високому збереженню поголів’я.

Як приклад, якщо використовувати готові комбікорми «Комбіфід», свині за 4,5-5 місяців набирають вагу близько 100-110 кг, бройлери за 42 дні – до 2,8-3 кг, кролі за 77 – 2,5-2,7 кг, телята мають прирости понад 1 кг за добу, кури-несучки несуться навіть взимку.

В основі діяльності «Комбіфід» лежить комплексне застосування новітніх технологій виробництва продукції та кваліфіковані консультації в усіх галузях тваринництва, розрахунок раціонів годування, складання індивідуальних кормових програм для підвищення рентабельності вирощування тварин в Україні.

Мета діяльності компанії – через забезпечення потреб господарств в якісних комбікормах та кормових добавках сприяти розвитку тваринництва, підвищенню його ефективності. Й найголовніше – забезпечення здоров’я тварин.

Сайт компанії: https://kombifeed.com/

ТОВ «Комбіфід» представить свою продукцію на виставці в рамках Ukrainian Livestock Summit 2024 вже 11 жовтня у Києві в КВЦ «Парковий» (Паркова дорога, 16а). Взяти участь у саміті: : https://livestock-summit.com.ua/

Перегляди: 15