Головна Новини Наші новини Компанія Bühler стала ексклюзивним партнером Grain Storage Forum й представить свій стенд...

Компанія Bühler стала ексклюзивним партнером Grain Storage Forum й представить свій стенд на виставці

Мільярди людей щодня стикаються з технологіями Bühler, щоб задовольнити свої основні потреби в їжі та мобільності. Для цього компанія розробляє найкращі технологічні рішення вздовж повного ланцюжка створення вартості. Два мільярди людей щодня насолоджуються продуктами, виробленими на обладнанні Bühler, й один мільярд людей подорожують транспортними засобами, виготовленими з деталей Bühler. Маючи таке глобальне значення, компанія має унікальну позицію, щоб перетворити сучасні глобальні виклики на стійкий і хороший бізнес.

Компанія Bühler має три основні принципи діяльності:

  • Рішення Grains & Food забезпечують безпечну та здорову їжу та корми.
  • Рішення Consumer Foods створюють кулінарні насолоди.
  • Рішення Advanced Materials сприяє виробництву енергоефективних автомобілів і будівель.

Виклики, з якими компанія сьогодні стикається на глобальному ринку та в навколишньому середовищі, надто великі, щоб їх вирішити поодинці. Рішення, які нам потрібні, вимагають спільної екосистеми, де групи від науки до промисловості та стартапів працюють разом. Bühler дотримується спільного інноваційного підходу протягом десяти років.

Компанія близька до своїх клієнтів і партнерів. Маючи 100 станцій технічного обслуговування, понад 30 виробничих майданчиків і 25 центрів застосування, Bühler працює у справді глобальній мережі. Хоча багато речей сьогодні можна робити онлайн, фізична присутність незамінна для задоволення вимог регіонального ринку та підтримки ефективності клієнтів.

Сайт компанії: https://www.buhlergroup.com/

Візьміть участь у Grain Storage Forum 28-29 травня у Київському гольф-центрі й обов’язково відвідайте стенд компанії Bühler на виставці форуму. Забронювати квитки на подію можна за посиланням: https://grain-forum-elevator.com/

Перегляди: 5