Головна Новини Наші новини Компанія KG MOBILITY (SSANGYONG) виступить головним автомобільним партнером Grain Storage Forum

Компанія KG MOBILITY (SSANGYONG) виступить головним автомобільним партнером Grain Storage Forum

ТОВ «Юніверсал Моторз Груп», що входить до складу компаній Корпорації «УкрАВТО», є офіційним дистриб’ютором KG MOBILITY (SsangYong) в Україні.

Учасники і гості Grain Storage Forum матимуть змогу безпосередньо ознайомитись з поточним модельним рядом KGM – пікапами Musso і Musso Grand та новинкою – позашляховиком Torres. При чому для Torres це буде абсолютна прем’єра в Україні та перша поява «на людях»!

Пильна увага аграріїв буде прикута, перш за все, до незамінних помічників у бізнесі – позашляховиків1  класу «пікап» Musso і Musso Grand. Це середньорозмірні рамні пікапи четвертого покоління, оснащені потужними дизельними двигунами e-XDi стандарту Євро-6b, об’ємом 2,2 л, потужністю 181 к.с. / 400 Нм для 6-ти ступеневої механічної трансмісії та 187 к.с. / 420 Нм – для 6-ступеневої автоматичної трансмісії. Musso і Musso Grand мають кліренс 215 мм та 220 мм відповідно, підключаємий повний привід із розподілом крутного моменту 50/50, режимами 4WD High для легкого бездоріжжя, 4WD Low для серйозних випробувань та автоматичним блокуванням заднього диференціалу. Довжина завантажувального простору складає 1300 мм у Musso та 1610 у Musso Grand. Позашляховики мають широкий набір опцій, а Musso Grand може додатково похизуватись 12,3-дюймовою кольоровою панеллю приладів, двозонним клімат-контролем, переднім і заднім парк-троніками, шкіряною обробкою салону, підігрівом та вентиляцією передніх сидінь.

Вперше широкому загалу на ринку Україні буде представлена абсолютна новинка – позашляховик середнього класу KGM Torres. Спираючись на нову філософію дизайну компанії «Powered by Toughness» (Натхненний міцністю), Torres встановлює майбутній напрямок дизайну для KGM. Компанія позиціонує автомобіль як справжній позашляховик завтрашнього дня, але при цьому сповнений власної унікальної спадщини SsangYong. Завдяки зовнішнім розмірам кузова – довжина 4 705 мм, ширина 1 890 мм і висота 1 720 мм – Torres може похвалитися великим багажним відділенням на 703 літри, який можна збільшити до 1 662 літри, розклавши спинки сидінь заднього ряду. Згідно зі світовою тенденцією до менших і економніших двигунів, Torres має безшумний 1,5-літровий бензиновий двигун з турбонаддувом, який забезпечує максимальний крутний момент у 280 Нм, максимальну потужність у 163 к.с. і відповідає стандарту викидів Euro 6d. У поєднанні з 6-ступеневою автоматичною коробкою передач Aisin третього покоління, Torres пропонує чудову продуктивність і довговічність, забезпечуючи динамічне водіння зі швидким і плавним перемиканням передач за допомогою пелюсткового перемикання. А насичена комплектація преміум рівня задовольнить вимоги найвибагливіших клієнтів.      

Більше інформації про компанію і її модельний ряд представлено на https://kg-mobility.com.ua/

Познайомтеся з поточним модельним рядом KGM – пікапами Musso і Musso Grand та новинкою – позашляховиком Torres на Grain Storage Forum вже 28-29 травня у Київському гольф-центрі. Про участь у форумі читайте за посиланням: https://grain-forum-elevator.com/

Перегляди: 14