Головна Зберігання Компанія «ОЛИС» відновлює діяльність та продовжує виконання контрактів

Компанія «ОЛИС» відновлює діяльність та продовжує виконання контрактів

Колектив ТОВ «ОЛИС» відновлює роботу та буде активно виконувати всі раніше укладені контракти, передає «ПроАгро Груп»  з посиланням на повідомлення компанії.

Як зазначив комерційний директор виробника Володимир Чеглатонєв, «ОЛИС» розпочинає постачати обладнання замовникам, не дивлячись на складність ситуації в Україні, зокрема з логістикою.

«У зв’язку з початком бойових дій на території Одеської та інших областей України ми були вимушені призупинити роботу нашого заводу, хоча і працювали до останнього. Так як наразі ситуація в Одесі трохи стабілізувалася, було прийнято рішення поновлювати діяльність та максимально, по можливості, здійснювати постачання обладнання для очистки зерна, виробництва круп, лабораторного та іншого нашим замовникам», – проінформував він.

За словами Володимира Чеглатонєва, «ОЛИС» вже має низку запитів від фермерських господарств та елеваторних комплексів на придбання сепараторів, тож компанія буде старатися їх задовільнити.

«Фермери активно виходять в поля, підживлюють озимі, проводять посівну кампанію. Україна буде з зерном, тож ми маємо допомогти забезпечити його очищення та доробку, а також переробку в борошно та крупи, адже від цього залежить продовольча безпека нашої держави. Все буде Україна!», – додав комерційний директор «ОЛИС».

Перегляди: 3