Головна Рослинництво Зернові Компанія «Сігнет» завершила збирання врожаю

Компанія «Сігнет» завершила збирання врожаю

Cygnet Agrocompany завершила збирання цукрового буряку, поставивши підсумкову риску під збиранням цьогорічного врожаю, повідомляє «ПроАгро Груп» з посиланням на допис агровиробника у Facebook.

Цього року компанія вирощувала п’ять культур – озиму пшеницю, соняшник, сою, кукурудзу та цукровий буряк. Пшеницю зібрали з урожайністю 88 ц/га, соняшник – 34 ц/га, сою – 27 ц/га кукурудзу – 77 ц/га.

«Загалом жнива пройшли на досить високому рівні: по темпах, по якості, по технічних можливостях наших комбайнів. Погода практично не вносила корективів, поломок особливих не було, достатньо було автомобілів на кожну культуру, як відвозили збіжжя. Загалом було зібрано понад 156 тисяч тонн зернових (кукурудза, озима пшениця), понад 10 тисяч тонн олійних (соняшник) та понад 8 тисяч тонн зернобобових (соя). Щодо буряку, точна цифра буде відома, коли його весь заберуть з полів та підрахують», – розповів головний агроном житомирського відділення «Сігнет» Олександр Гапонюк.

В компанії зауважили, що найкращі показники врожайності отримали по озимій пшениці, а ось щодо кукурудзи та сої, то очікували на кращі результати. Втім, наступного сезону  після аналізу помилок докладуть більше зусиль, аби отримати бажаний результат.  

Перегляди: 33