Головна Агрохімія Компанія UKRAVIT об’єднала свої активи

Компанія UKRAVIT об’єднала свої активи

Компанія UKRAVIT оголосила про об’єднання своїх активів. Відтепер на українському агрохімічному ринку з’явився новий гравець – UKRAVIT SCIENCE PARK.

Об’єднана компанія поєднала у своїй структурі ТОВ «Укравіт Агро», Завод UKRAVIT та «Інститут здоров’я рослин». Головний офіс залишається, як і раніше, в Києві. Очолює UKRAVIT SCIENCE PARК Віталій Ільченко.

«За 22 роки на ринку ми суттєво виросли: з невеликого виробництва в Черкасах ми перетворились на найбільшого українського виробника засобів захисту рослин і мікродобрив. Сьогодні в нашому розпорядженні близько 30 тисяч кв. метрів виробничих й складських приміщень, унікальний R&D центр, 18 власних регіональних представництв, що в комплексі дозволяє реалізовувати будь-які аграрні рішення для всіх регіонів України, – зазначив очільник компанії. – Об’єднання дасть нам змогу працювати як єдиний збалансований механізм і суттєво спростить прийняття низки управлінських рішень, а також дозволить ще оперативніше розробляти нові продукти та рішення, впроваджувати новітні технології та повніше розкривати потенціал наших фахівців. UKRAVIT SCIENCE PARK – це ще один важливий крок у розвитку аграрної галузі України».

Перегляди: 2