Головна Новини Новини компаній KSG Agro запустив лінію з фасування свинини

KSG Agro запустив лінію з фасування свинини

Агрохолдинг KSG Agro запустив у місті Дніпро власну лінію з випуску фасованої свинини. Лінія вакуумованого м’яса передбачає фасування продукції як в груповому, так і в порційному форматі, повідомляє «ПроАгро Груп» з посиланням на інформацію компанії.

Лінію оснащено імпортованим обладнанням, доопрацьованим українськими спеціалістами. Вона  дозволяє здійснювати фасування тонни продукції на годину в різні форми упаковки — від 2 до 8 кг.

«Запуск лінії фасованого м’яса — ще один крок на шляху підвищення якості нашої продукції для кінцевого споживача. Фасування м’яса в вакуумовану упаковку різної форми підвищує збереження нашої свинини, а також більш безпечна для покупців в умовах коронавірусної пандемії», — зазначив  голова ради директорів KSG Agro Сергій Касьянов.

Завдяки власній лінії вакуумованого м’яса компанія планує здійснювати поставки свинини, виробленої свинокомплексом агрохолдингу с. Нива Трудова (Апостолівський район, Дніпропетровська область), в торгові мережі. Наразі стартував пілотний проєкт з мережею продуктових супермаркетів Varus, куди поставляється кускове вакуумоване свиняче м’ясо вагою 5-8 кг.

Перегляди: 1