Головна Економіка і аграрна політика Мінагрополітики розпочне повноцінну роботу вже цього місяця

Мінагрополітики розпочне повноцінну роботу вже цього місяця

Міністерство аграрної політики розпочне повноцінну роботу вже у травні 2021 року.

Про це міністр аграрної політики України Роман Лещенко заявив під час круглого столу «Сільський розвиток в контексті земельної реформи та децентралізації», передає «ПроАгро Груп» з посиланням на «Укрінформ».

«Бюджет Міністерства аграрної політики підписаний президентом. Найближчі два-три тижні інституційно міністерство почне свою роботу», – запевнив Лещенко.

Він зазначив, що пріоритетом у роботі міністерства на найближчі місяці буде земельна реформа, зрошення і меліорація, відновлення співпраці з торговельними партнерами, відновлення експортних ринків.

«Що стосується наповнення інституційних повноважень самого Мінагрополітики, цей процес, безумовно, триває. Безпосередньо наповнення його і функціями і повноваженнями буде продовжуватися. Це займе певний час, але є чітке розуміння, що ми будемо мати повноцінне міністерство», – підсумував міністр.

Як повідомлялося, 28 грудня 2020 року Кабмін ухвалив проєкт постанови про скасування рішення про реорганізацію МінАПК шляхом приєднання до Мінекономіки.

Перегляди: 3