Головна Новини Ринок України Миколаївський бізнесмен повернув у свою власність компанію «ПАЕК»

Миколаївський бізнесмен повернув у свою власність компанію «ПАЕК»

Миколаївський бізнесмен та депутат облради Юрій Кормишкін сьогодні заявив, що повернув у свою власність власне «дітище», ТОВ «СП «Південна аграрно-експортна компанія» (ПАЕК).

Про це повідомляє «ПроАгро Груп» з посиланням на допис бізнесмена у Facebook.

«ПАЕК – це дітище всього мого життя, в яке вкладено дуже багато ресурсів, сил та енергії. Це перспективна компанія, що стрімко розвивається на півдні України! Дякую всім, хто відстежував цю ситуацію і разом зі мною переживав важкий період», – зазначив він.

Юрій Кормишкін до січня 2021 року був співзасновником і генеральним директором СП «ПАЕК», після чого вийшов з управління та числа офіційних власників компанії. 

СП «ПАЕК» – одна з провідних агрокомпаній південного регіону, що має земельний банк близько 40 тис. га, розташований у Миколаївській, Херсонській та Одеській областях. Окрім рослинництва компанія займається також тваринництвом, розведенням риби, трейдингом. Компанії належить шість елеваторів, в тому числі найбільший – Костянтинівській в Новоодеському районі Миколаївської області, розрахований на одночасне зберігання 100 тис. тонн зерна.

Перегляди: 5