Головна Війна проти України На Харківщині в полі підірвався трактор, загинула людина

На Харківщині в полі підірвався трактор, загинула людина

Учора в Харківській області 52-річний чоловік загинув внаслідок підриву на вибухонебезпечному предметі. Про це повідомило Головне управління ДСНС України в Харківській області, передає «ПроАгро Груп».

За даними ДСНС, подія сталася 17 жовтня в полі поблизу села Піски-Радьківські Борівської громади Ізюмського району. У балці під час проведення польових робіт на невідомому ВНП підірвався трактор МТЗ. Тракторист, чоловік 1971 року народження, загинув на місці. Харківські правоохоронці встановлюють тип вибухового пристрою, на якому підірвався трактор.

Попередній аналогічний випадок стався на Харківщині 4 серпня – тоді в селі Одноробівка Богодухівського району 45-річний водій трактора МТЗ-82 під час виконання польових робіт теж наїхав на ВНП. На щастя, внаслідок вибуху чоловік не постраждав, хоча техніка зазнала значних пошкоджень.

А вже цього місяця, зранку 4 жовтня під час проведення польових робіт трактор підірвався поблизу села Журавка Хотинської громади Сумського району на Сумщині. Він наїхав на невстановлений вибуховий пристрій. Внаслідок підриву водій трактора тілесних ушкоджень не отримав, а трактор зазнав механічних пошкоджень.

Перегляди: 11