Головна Війна проти України На Херсонщині за два дні на мінах підірвалися двоє аграріїв

На Херсонщині за два дні на мінах підірвалися двоє аграріїв

З настанням весни і початком польових робіт більшає повідомлень про підрив на ворожих мінах аграріїв на деокупованих територіях. Так, сьогодні житель Широкої Балки Станіславської громади Херсонської області загинув, підірвавшись на російській міні.

Про це повідомила Херсонська обласна прокуратура, передає «ПроАгро Груп».

У повідомленні йдеться, що 8 березня близько 10:30 під час обробітку землі місцевий житель натрапив на вибуховий пристрій, залишений російськими військовими. Внаслідок детонації чоловік загинув.

Судячи з фото, загиблий вийшов в поле на тракторі. Правоохоронці розпочали досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни, поєднаного з умисним вбивством.

Це не поодинокий випадок на Херсонщині. Учора обласна військова адміністрація повідомила, що на території області у Миролюбівці на російську міну наїхав трактор. Ця пригода закінчила менш трагічно –  60-річний водій трактора залишився живий, але отримав поранення й наразі перебуває у медичному закладі. Лікарі проводять обстеження та надають чоловіку допомогу.

Перегляди: 5