Головна Зберігання На Вінниччині запрацював новий елеватор

На Вінниччині запрацював новий елеватор

Фото Elevatorist.com

У Вінницькій області урочисто відкрили новий елеватор «Летичів Агро» компанії MVA Group.  Потужність одночасного зберігання підприємства становить 40 тис. тонн.

Як повідомляє «ПроАгро Груп» з посиланням на Elevatorist.com,  зерносховище побудували на території колишнього цукрового заводу трохи менше, ніж за рік.

«Ми почали будувати елеватор у вересні минулого року, а в експлуатацію ввели в серпні. В підприємство інвестували понад $10 млн. Намагалися його зробити максимально компактним і максимально гнучким з точки зору технологій», – розповів власник і директор компанії «Пі Консалт», керуючий партнер MVA Group Костянтин Півень.

На елеваторі вже почали приймання як власного зерна компанії, так і поклажедавців. Після запуску на підприємстві прийняли майже 10 тис. тонн зерна, в т.ч. пшеницю, ріпак і соняшник. Найближчими днями почнеться активний завіз кукурудзи нового врожаю. У сезоні 2021/22 на елеваторі планують зробити три оберти: один за рахунок власного зерна компанії й ще два у співпраці з клієнтами.

Перегляди: 2