Головна Новини Наші новини Не втратьте можливість відвідати виставку компанії Fenix Agro на Ukrainian Livestock Summit...

Не втратьте можливість відвідати виставку компанії Fenix Agro на Ukrainian Livestock Summit 2024

Fenix Agro – компанія, яка впроваджує та розвиває бізнес-модель «сервіс як продукт» через надання своїм партнерам якісних послуг на аграрному ринку у сфері постачання сировини.

Fenix Agro – це 14 років для України та українського бізнесу. Вже 14 років компанія постачає покупцям якісну сировину, працює над інноваційним розвитком та виведенням послуг на новий рівень.

Долаючи виклики останніх років, компанія розуміє як важливо постачати не тільки якісний корм, зернові та олійні культури, добрива, а й надавати сервіс при здійсненні продажу продукту.

Основні напрямки діяльності Fenix Agro:

  • постачання кормової сировини
  • зернотрейдинг
  • постачання мінеральних добрив

Працюючи на українському ринку вже 14 років, Fenix Agro здобула статус національного оператора. Це підтверджується широкою мережею покупців, постачальників та перевізників по всій Україні.

Fenix Agro прагне розвивати сервіс компанії у якісний продукт для партнерів. В результаті, стати одним із найкращих сервісів на аграрному ринку із зручною та зрозумілою системою обслуговування, до послуг якого ви зможете повертатись знову і знову та рекомендувати іншим.

Сайт компанії: https://fenix-agro.com/site/Не втратьте можливість відвідати виставку компанії Fenix Agro на Ukrainian Livestock Summit 2024 вже 11 жовтня у Києві в КВЦ «Парковий» (Паркова дорога, 16а). Квитки на самміт за посиланням: https://livestock-summit.com.ua/

Перегляди: 0