Головна Логістика «Нібулон» підвищує ефективність власного логістичного напряму

«Нібулон» підвищує ефективність власного логістичного напряму

Навіть в умовах постійних ускладнень та перешкод на шляху виконання зовнішньоекономічних контрактів «Нібулону» вдається вибудовувати незалежну логістичну політику, яка передбачає ефективне використання власних ресурсів.

Про це повідомляє «ПроАгро Груп» з посиланням на  інформацію компанії.

Так за період січень-червень 2023 року власним флотом «Нібулону» було перевезено близько 80 тис. тонн збіжжя з філії «Бессарабська» в Ізмаїлі до румунської Констанци, що склало 15% від загального обсягу перевезень компанії. Це стало можливо завдяки унікальній процедурі передислокації флоту з Миколаєва, яка передбачала розбірку плавзасобів, перевезення їх суходолом на Дунай і подальшу збірку на філії «Бессарабська».

Тим часом автомобільному транспорту «Нібулону» вдалося наростити обсяги перевезень в 3,6 рази  та при цьому покращити ефективність використання автотранспорту на 66% за рахунок повного укомплектування водіями автопарку та раціоналізації структури перевезень..

Автопарк компанії, який зараз складається зі 100 вантажівок, транспортує збіжжя з південних філій, зокрема річкових «Вознесенської» та «Новоодеської», а також терміналу в Миколаєві, який зараз виконує функцію сухого порту, в напрямку «Бессарабської» здійснюється саме автотранспортом. У планах – оновлення 50% парку вантажівок вже до кінця 2023 року.

Окрім того, від початку 2023 року «Нібулон» транспортував залізницею майже 100 тис. тонн вантажів як в напрямку західного кордону країни, власної філії «Бессарабська», так і портів зернового коридору. Наявність власного вагонного парку дозволила зекономити в середньому 700 гривень на кожній тонні перевезених вантажів, що сукупно дало можливість заощадити 63 млн. гривень.

Перегляди: 7