Головна Логістика «НІБУЛОН» став лідером рейдової перевалки в Миколаївському морському порту

«НІБУЛОН» став лідером рейдової перевалки в Миколаївському морському порту

За результатами роботи 20-ти компаній, які у 2020 році здійснювали перевалку зерна на зовнішньому рейді Миколаївського морського порту, найкращий результат продемонстрував «НІБУЛОН» із показником у 3,48 млн. тонн сільгосппродукції.

Такі підсумки оприлюднила агентська компанія Stark Shipping у своєму дослідженні «Зернові термінали України», повідомляє «ПроАгро Груп» з посиланням на інформацію «НІБУЛОНу».

«Досягнення такого успіху – результат реалізації масштабного патріотичного інвестиційного проєкту щодо відродження українських річок як транспортних артерій та комплексної наполегливої багаторічної роботи», – зазначили в компанії.

Компанія відроджує національне судноплавство і кожного року збільшує обсяги перевезення різноманітних вантажів внутрішніми водними шляхами, за рахунок чого щороку зростають експортні показники, зокрема рейдові відвантаження.

У 2020 році відвантаження на експорт на зовнішньому рейді склали 3,48 млн. тонн, що є і новим абсолютним рекордом компанії за весь період діяльності. І неабияка роль у цьому належить роботі суден портового флоту – плавкранів, буксирів та несамохідних суден.

Перегляди: 0